Ministarstvo poljoprivrede preporucuje Google za edukaciju poljoprivrednika

Ova informacija je negativno intonirana u clanku vikend izdanja Gradjanskog lista o poljoprivredniku koji u Banatu 7 g. proizvodi kikiriki (!)

Covek se obratio za pomoc u Ministarstvo, da bi mu dali instrukcije kako da sazna vise o proizvodnji kikirikija. Njihov odgovor je bio da koristi Google, pa da pronadje samostalno informacije koje mu trebaju!

Meni je ovo sasvim pozitivna prica, a problem sa vecinom ovdasnjih (poljo)privrednika je sto i dalje ocekuju pomoc od drzave, i za stvari koje mogu samostalno da urade.

Pomenuti poljoprivrednik se u nastavku clanka zalio kako ne moze da nadje fabriku sa kojom bi saradjivao, da bi omogucio sebi siguran plasman kikirikija. Problem je u tome sto bi se verovatno isplatilo da isti angazuje komercijalistu koji bi za procenat pronasao i prodao proizvodnju ovog poljoprivrednika…

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Ministarstvo poljoprivrede preporucuje Google za edukaciju poljoprivrednika, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

kako-do-posla

Naručite seminar "Kako do (boljeg) posla u 21. veku" i dobijate besplatno knjigu.

Knjiga “Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru” u fokusu ima savete kako danas iskoristiti formalnu i neformalnu edukaciju da bi se došlo po posla. Pohađanjem onlajn seminara, kroz konkretne i praktične primere dobićete detaljna uputstva o tome kako da radite na svom kontinuiranom poslovnom usavršavanju. Cena seminara i knjige je 2.990 din.

Autor teksta: Dragan Varagić, 19/08/2006, RSS

Komentari su zatvoreni.