Marketing Sherpa verovatno jos ozbiljniji izvor…

Pre neki dan objavljena je informacija o kupovini sajta (tj. celokupnog projekta) www.marketingsherpa.com od strane firme MarketingExperiments.com:
1. MarketingSherpa’s Being Acquired by MEC Labs Group
2. MarketingExperiments.com Announces Acquisition of MarketingSherpa

Marketingsherpa.com je ince po mom misljenju jedan od najboljih izvora konkretnih informacija na temu Internet marketinga (studije slucaja), a sam sajt je posebna studija slucaja sajta koji se pojavom 2001. g. u roku od godinu dana postojanja postao jedan od najrelevantnijih izvora ozbiljnih informacija na teme e-marketinga. MEC Group je takodje interesantan projekat, koji za razliku od Marketing sherpa.com projekta (studije slucaja i ankete korisnika) dolazi do informacija na temu internet marketinga laboratorijskim istrazivanjima.

Spoj ova dva sajta predstavlja veoma interesantan dogadjaj, a videcemo da li ce ovom kupovinom svet dobiti jos ozbiljniji internet marketing izvor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Marketing Sherpa verovatno jos ozbiljniji izvor…, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

kako-do-posla

Naručite seminar "Kako do (boljeg) posla u 21. veku" i dobijate besplatno knjigu.

Knjiga “Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru” u fokusu ima savete kako danas iskoristiti formalnu i neformalnu edukaciju da bi se došlo po posla. Pohađanjem onlajn seminara, kroz konkretne i praktične primere dobićete detaljna uputstva o tome kako da radite na svom kontinuiranom poslovnom usavršavanju. Cena seminara i knjige je 2.990 din.

Autor teksta: Dragan Varagić, 05/11/2006, RSS

Komentari su zatvoreni.