Onlajn oglasnici u Srbiji – Prikaz Mojtrg.rs

Kada se objavljuju godišnji podaci o raspodeli tržišta internet oglašavanja, već godinama se procene ovog tržišta u kontekstu plasiranja onlajn malih oglasa ozbiljno ne poklapaju sa realnim stanjem. U kategorijama proizvoda i usluga koje se veoma često prodaju putem klasičnih i onlajn malih oglasa, od početka 21. veka postoji jasno definisano i prilično veliko tržište koje u Srbiji danas koristi više od jedne trećine svih internet korisnika.

U narednom periodu posvetiću s vremena na vreme pažnju ovom tržišnom segmentu, a ovaj tekst predstavlja prikaz veoma aktivnog onlajn oglasnika u poslenje vreme – MojTrg.rs.

Portal za internet oglase – MojTrg.rs

MojTrg.rs je nastao 2011. g., i do prošle godine posećenost ovog servisa za male oglase je rasla korak po korak, sa dominantnim promotivnim aktivnostima preko Fejsbuk stranice sa preko 160.000 lajkova. Od 2016. g. počinju intenzivnija ulaganja u rast posećenosti – reklamiranjem preko Fejbuk oglasa, oglašavanje preko banera na domaćim sajtovima, putem Instagrama i Youtube-a (sponzorisanje određenog broja domaćih jutjubera).

mojtrg-instagram
 

Najpopularnije kategorije ovog oglasnika su automobili, nekretnine, posao i elektronika.

mojtrg-vozila
 

Prednosti MojTrg.rs internet oglasnika su jednostavnost korišćenja portala, besplatno testiranje premium opcija za isticanje oglasa, mogućnost postavljanja oglasa bez registracije, kao i laka registracija putem poznatih svetskih servisa (Fejsbuk, Gugl, Majkrosoft, Tviter…). Korisnici pri prijavi dobijaju bonus od 1.000 dinara da bi odmah isprobali opcije isticanja oglasa.

mojtrg-prodavnice

 

Partner ovog teksta je MojTrg.rs

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Povoljno!

kako-do-posla

Naručite seminar "Kako do (boljeg) posla u 21. veku" i dobijate besplatno knjigu.

Knjiga “Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru” u fokusu ima savete kako danas iskoristiti formalnu i neformalnu edukaciju da bi se došlo po posla. Pohađanjem onlajn seminara, kroz konkretne i praktične primere dobićete detaljna uputstva o tome kako da radite na svom kontinuiranom poslovnom usavršavanju. Cena seminara i knjige je 2.990 din.

Tagovi: 

Autor teksta: Dragan Varagić, 09/01/2017, RSS

Komentari su zatvoreni.