Konferencija E-trgovina 2014 – Palić od 15. do 17. 04. 2014. – Poziv za učešće i prijavu radova

Četrnaesta po redu konferencija E-trgovina održaće se na Paliću od 15. do 17. aprila ove godine. Cilj konferencije je upoznavanje privrednika sa aktuelnim trendovima u oblasti e-poslovanja i mogućnostima da prikazana rešenja i iskustva, primene u svom okruženju i unaprede svoje poslovanje.

Kako je prošle godine preko 8.000 osoba pratilo ovu konferenciju preko striminga (!), i sa preko 400 osoba koje su direktno pratile predavanja i uživale u druženjima i poslovnim aktivnostima na Paliću, ove godine ćemo pokušati da opravdamo ovako interesovanje za teme e-poslovanja i e-trgovine u Srbiji i regionu.

Ove godine postoji nekoliko fokusa konferencije u odnosu na aktuelnu situaciju sa razvojem e-trgovine i e-poslovanja u Srbiji i regionu:

  1. Kao i prethodnih godina, biće prisutni adekvatni predstavnici Države od kojih će se moći saznati šta će se konkretno dešavati sa aspekta unapređenja klime poslovanja i trgovine putem interneta, i moćiće da se utiče na njih sa konkretnim predlozima za dodatna unapređenja stanja u kojem se nalazimo na tom polju.
  2. Trudićemo se da predstavimo što veći broj konkretnih uspešnih lokalnih i regionalnih primera primene interneta u poslovanju i trgovini, koji potvrđuju tezu da je u ovim krajevima sve isplativije poslovanje putem interneta.
  3. Organizovaćemo okrugle stolove na temu načina rešenja problema u sektoru e-poslovanja i e-trgovine, kao i pregled stanja iz oblasti e-trgovne, finansiranja i e-promocije u Srbiji i regionu.
  4. Obzirom na sve veći značaj koji logistika i pravilno organizovanje procesa dostave robe imaju u radu E-trgovaca, organizacioni odbor E-TRGOVINA 2014 je doneo odluku da u saradnju sa RAPUS – Republičkom agencijom sa poštanske usluge, kao strateškim partnerom konferencije bude realizovan poseban segment programa “Poštanske usluge i e-trgovina“.
  5. Ove godine jedan od segmenata konferencije biće posvećen internet preduzetništvu i startapima, a u narednom periodu slediće konkretnija obaveštenja o tome kako će izgledati ovaj segment konferencije.

TEMATSKE OBLASTI:

– B2B i B2C e-commerce
– M-commerce, M-payment
– Social Commerce, Social Business
– CrowdFunding, Sharing Economy
– Internet preduzetništvo i startapi
– Internet marketing
– Online PR
– SEO
– Social Media
– Enterprise 2.0
– Pravni aspekti elektronskog poslovanja
– Platne kartice i sistemi plaćanja na Internetu
– Sistemi zaštite el.transakcija na Internetu
– E-banking
– Brokersko poslovanje na Internetu
– Uloga osiguranja u procesu e-trgovine
– Upravljanje procesima dostave robe

PRIJAVA RADOVA:

Rok za prijavu radova: 28.02.2013. god.
Rok za dostavljanje radova: 31.03.2013. god.

Formular za prijavu rada: http://www.etrgovina.org/autori/

PRIJAVA PRISUSTVA:

Kotizacija ( za prijave do 28.02.13) je 5.590 dinara.

U cenu kotizacije uključeno je učešće u radu skupa zbornik radova i ostali materijali.
http://www.etrgovina.org/ucesnici/prijava/

Ponuda za uskršnje praznike!
Elitte Palić je za učesnike konferencije E-trgovina 2014 pripremio posebnu ponudu za goste koje žele da ostanu na Paliću i tokom uskršnjih praznika.Učesnici konferencije (i članovi njihovih porodica koji im se pridruže tokom praznika) mogu po specijanoj ceni od 2950 din ( polupansion po osobi na dan ) da provedu uskršnje praznike na Paliću!

Važno je napomenuti da se svake godine ponavlja situacija u kojoj naveći broj osoba koje prisustvuju Konferenciji donosi konkretnu odluku o tome (uplatu) pred sam početak Konferencije. Preporuka je da se ranije prijavite, što je i isplativije…

Za sve dodatne informacije pogledajte zvanični sajt konferencije
www.etrgovina.org

E-TRGOVINA 2012: Žarko Ptiček – Pravni aspekti e-ugovora

E trgovina 2013 Panel – Primeri iz prakse

Pored samog Web sajta, nadležne za Konferenciju E-trgovina možete kontaktirati preko FB stranice www.facebook.com/etrgovina i Twitter naloga twitter.com/etrgovina_org.

it will enable us to overcome them in the long term
redtube Best Helsinki Hair Salon Stylist For Hair Extensions And More

DEATH TO THE SUPERMODELSO CSI
free hd pornHairstyle product of Harvey Specter Suits
free hd porn
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (12 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +3 (from 3 votes)
Konferencija E-trgovina 2014 – Palić od 15. do 17. 04. 2014. – Poziv za učešće i prijavu radova, 7.0 out of 10 based on 12 ratings

Povoljno!

kako-do-posla

Naručite seminar "Kako do (boljeg) posla u 21. veku" i dobijate besplatno knjigu.

Knjiga “Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru” u fokusu ima savete kako danas iskoristiti formalnu i neformalnu edukaciju da bi se došlo po posla. Pohađanjem onlajn seminara, kroz konkretne i praktične primere dobićete detaljna uputstva o tome kako da radite na svom kontinuiranom poslovnom usavršavanju. Cena seminara i knjige je 2.990 din.

Tagovi: 

Autor teksta: Dragan Varagić, 24/02/2014, RSS

Komentari su zatvoreni.