Kako graditi novi identitet i imidž države Srbije

Prva međunarodna konferencija “Kako graditi novi identitet i imidž države Srbije”, u organizaciji Attache Conferences, će se održati 25. juna 2006. u hotelu Hayatt Regency u Beogradu.

Panelisti i učesnici Konferencije su eminentne ličnosti iz sveta ekonomije, medija, kulture, sporta i oblasti odnosa sa javnošću. Konferencija će otvoriti niz relevantnih pitanja koja se odnose na identitet i imidž Srbije, a učesnici će izložiti svoja viđenja novih izazova koji stoje pred našim društvom i koji će u značajnoj meri oblikovati novi identitet Srbije.

Na kraju će biti iznete i preporuke za pozicioniranje naše zemlje u međunarodnim ekonomskim, političkim, kulturnim i turističkim krugovima.

Detaljnije:
http://www.pretraga.co.yu/…attache_konferencija_imidz_srbije

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Kako graditi novi identitet i imidž države Srbije, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

kako-do-posla

Naručite seminar "Kako do (boljeg) posla u 21. veku" i dobijate besplatno knjigu.

Knjiga “Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru” u fokusu ima savete kako danas iskoristiti formalnu i neformalnu edukaciju da bi se došlo po posla. Pohađanjem onlajn seminara, kroz konkretne i praktične primere dobićete detaljna uputstva o tome kako da radite na svom kontinuiranom poslovnom usavršavanju. Cena seminara i knjige je 2.990 din.

Autor teksta: Dragan Varagić, 18/06/2006, RSS

Komentari su zatvoreni.