fbpx

Futoški kupus

Danas sam bio jedan od predavača na besplatnom seminaru “Interaktivnost sajamskog nastupa” koji je organizovan na Novosadskom sajmu, sa temom “Internet u funkciji sajamskog nastupa”.

Nakon predavanja, imao sam čast da, između ostalih, upoznam ekipu iz udruženja “Futoški kupus”, koje je jedan od organizatora i (nekima) čuvene “Futoške kupusijade”. Najviše pitanja sam dobio uravo iz ovog udruženja, a prema njihovim iskustvima sa klasičnim PR-om (imali su u poslednje vreme dosta pojavljivanja po medijima povodom postupka pokretanja zaštite geografskog porekla futoškog kupusa), mislim da će uraditi nešto interesantno i na Webu.

Kada sam malo pregledao šta na tu temu ima na našem Webu…

Udruženje ljubitelja futoškog kupusa ima jednu stranicu sa slikom i brojevima mobilnih telefona (odatle motiv na slici ovog članka). Jedan od najvećih proizvođača futoškog kupusa – Porodica Ćulum, ima trojezičan sajt – u slikama.

Mislim (nadam se) da će uskoro biti i boljih predstavljanja…

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Futoški kupus, 10.0 out of 10 based on 2 ratings

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

3 odgovora na Futoški kupus

  1. Nova Soft says:

    ” Porodica Ćulum, ima trojezičan sajt – u slikama.” – bar sto se tice ovog dela, Vase nade su usmerene u pavom smeru. Ukoliko sve bude kako smo i zamislili od nove godine (2013.) novi sajt za Porodicu Ćulum uldeace svetlost danaa. Trebalo bi da bude moderan sajt koji u sebi sadrzi i elemente kompanijskog web predstavaljanja ali zadrzava dozu tradicionalizma dotice se medicinskog aspekta itd….

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: +1 (from 1 vote)
  2. Nova Soft says:

    Kao što smo i obecali. Novi Sajt Poljoprivrednog Gazdinstva porodice Ćulum možete pogledati na:
    http://www.futoskikuus.com

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Komentari su zatvoreni.