fbpx

Dina online procesing u junu?

Bio sam u situaciji da nedavno pricam sa predstavnicima firmi koje su dobile dozvolu za online processing Dina kartice. Kako bi se moglo reci, situacija je “bipolarna”:

1. Sa jedne strane tehnicki uslovi za pustanje naplate Dina kartice na Internetu nisu bili problem vec od momenta kada su podeljene prve licence za procesing.

2. I trenutno je sporno kada ce se pokrenuti sistem online naplate ovom karticom, najvise zbog “ustezanja” banaka. Pregovori sa bankama se vode na “sve strane”, ali se i dalje ne zna koja ce banka prva pokrenuti Dina kartice na Internetu.

Postoji vise resenja kako se moze doci do aktivnog online procesinga (da naplata i placanje Dina kartice preko Interneta bude veoma lako dostupno bankama, samo da kazu “Da”), ali se na kraju ipak sve svodi na to da neka od banaka prihvati sistem plasiranja njihovih kartica preko Interneta.

Na osnovu dostupnih podataka, moje je misljenje da ce se prica o intenziviranju aktivnosti oko prihvatanja Dina kartica na Internetu desiti tek na jesen, i to uz znacajno “lobiranje” banaka od strane NBS.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Dina online procesing u junu?, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

Digitalni Pre-Marketing

Naručite knjigu "[Digitalni] Pre-marketing"!

Digitalni Pre-Marketing objašnjava potrebne preduslove za rešavanje problema koji vas sprečavaju da dođete do značajno boljih marketing i PR rezultata na internetu.

Naručite klasičnu ili e-book verziju knjige .>>

Tagovi: 

Autor teksta: Dragan Varagić, 04/06/2007, RSS

Komentari su zatvoreni.