Da li se može živeti od kreiranja online sadržaja na ovim prostorima?

Na forumu DevProTalk.com u toku je živa diskusija na temu – da li se od pisanja online sadržaja može u Srbiji doći bar do prosečne plate, ili više? Dobra tema, veoma relevante osobe koje diskutuju i interesantni primeri zaslužuju da se o ovoj temi priča na pravi način.

Napomenuo bih da je moguće danas zarađivati od samostalnog kreiranja online sadržaja, ali pod određenim uslovima: sadržaj mora biti veoma kvalitetan (i dobro odabrana tema), osoba koja ga kreira mora dobro poznavati kako funkcioniše Internet (sa aspekta generisanja posete), i mora da zna kako da od toga što radi izvuče materijalnu korist (uz što optimalnije troškove).

U prethodnom pasusu leži odgovor na pitanje zašto je to toliko teško – uglavnom je potrebna pomoć sa strane, malo je onih koji u sebi imaju sve ove karakteristike.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Da li se može živeti od kreiranja online sadržaja na ovim prostorima?, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

kako-do-posla

Naručite seminar "Kako do (boljeg) posla u 21. veku" i dobijate besplatno knjigu.

Knjiga “Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru” u fokusu ima savete kako danas iskoristiti formalnu i neformalnu edukaciju da bi se došlo po posla. Pohađanjem onlajn seminara, kroz konkretne i praktične primere dobićete detaljna uputstva o tome kako da radite na svom kontinuiranom poslovnom usavršavanju. Cena seminara i knjige je 2.990 din.

Autor teksta: Dragan Varagić, 18/10/2008, RSS

Komentari su zatvoreni.