Coca Cola Social Networking & Sales Promotion Loyalty Program

Pre vise od nedelju dana Marko Bijelic je na svom blogu obnarodovao i detaljno objasnio buzz koji se vrteo poslednjih mesec i vise na nekim forumima, a i ja sam pisao svojevremeno o tome.

Iskreno, zbog E-trgovine nisam stigao da pogledam sta je ko i gde pisao na ovu temu, iako sam bio obavesten da je buzz prerastao u vest, ali za sada samo na Webu…

I dalje tvrdim da je ovo veoma vazna vest, a koliko ce uticati na povecanje fokusa na Web (bar od strane velikih firmi i marketing/PR agencija), to cemo tek da vidimo…

Vest je vazna jer se radi o veoma slozenom servisu sa aspekta kombinacije online poslovnih/advertising modela (pogledaj naslov ovog posta), i to ce sigurno zaintrigirati one koji su u finansijskoj situaciji da kreiraju ovakve komercijalne ili samo promotivne servise kod nas.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Coca Cola Social Networking & Sales Promotion Loyalty Program, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Povoljno!

kako-do-posla

Naručite seminar "Kako do (boljeg) posla u 21. veku" i dobijate besplatno knjigu.

Knjiga “Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru” u fokusu ima savete kako danas iskoristiti formalnu i neformalnu edukaciju da bi se došlo po posla. Pohađanjem onlajn seminara, kroz konkretne i praktične primere dobićete detaljna uputstva o tome kako da radite na svom kontinuiranom poslovnom usavršavanju. Cena seminara i knjige je 2.990 din.

Autor teksta: Dragan Varagić, 23/04/2007, RSS

Komentari su zatvoreni.