3 sajta, 3 urednice, jedna prostorija…

Bio sam danas u poseti firmi Winmarkt koja predstavlja istoimeno predstavnistvo rumunske firme u Srbiji. Ova firma je u Srbiji prvo pokrenula servis za pracenje posecenosti sajtova HitRang.com, a u poslednje vreme pokrenuli su tri razlicita projekta kao mrezu sajtova: O automobilima – Autovesti.com; LifeStyle sajt – Ekstravaganca.com i sajt o filmovima – grain free dog food vs grain dog food

/”>Sinemagija.com.

Sva tri novija sajta su trenutno u blog obliku, a uskoro bi trebalo da se pojave u obliku klasicnih online magazina. Interesantno je da o sajtovima vode racuna tri urednice koje zajedno sede u jednoj sobi, gde za svoje radno vreme odabiraju i dodaju sadrzaje. Mozete ih videti ovde.

O kvalitetu sajtova mozete prosuditi sami preko datih linkova.

Nadam se da ce ovakvih sistema domacih projekata zasnovanih na kreiranju mreze sajtova biti sve vise kod nas u naredno vreme.

zp8497586rq
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Povoljno!

kako-do-posla

Naručite seminar "Kako do (boljeg) posla u 21. veku" i dobijate besplatno knjigu.

Knjiga “Kako do posla u 21. veku + 444 saveta za uspešnu karijeru” u fokusu ima savete kako danas iskoristiti formalnu i neformalnu edukaciju da bi se došlo po posla. Pohađanjem onlajn seminara, kroz konkretne i praktične primere dobićete detaljna uputstva o tome kako da radite na svom kontinuiranom poslovnom usavršavanju. Cena seminara i knjige je 2.990 din.

Autor teksta: Dragan Varagić, 07/02/2007, RSS

Komentari su zatvoreni.